AdimexCopyCentre

adimexcopy@gmail.com

adimexcopy@yahoo.com

0764 980 787

0762 812 299

Cateva cuvinte despre noi

Adimex Copy Centre

Despre Adimex

Servicii print si xerox

Suntem Adimex Copy Centre, un centru de xerox și imprimare localizat în zona Colentina-Fundeni-Andronache din București. De peste 10 ani, ne-am dedicat oferirii celor mai bune servicii de xerox și imprimare pentru afacerile locale și rezidenții din zonă.

La Adimex Copy Centre, ne străduim să oferim cea mai bună calitate a produselor și serviciilor noastre de xerox și imprimare, astfel încât clienții noștri să poată fi siguri că vor primi produse de înaltă calitate la prețuri competitive. Ne angajăm să oferim un serviciu personalizat și o atenție deosebită pentru detalii, pentru a ne asigura că ne îndeplinim întotdeauna promisiunea de a oferi servicii de calitate superioară.

mai mult despre Adimex

Imprimare și Xerox

Echipa noastră este formată din profesioniști cu experiență în domeniul xerox și designului grafic, care sunt mereu pregătiți să vă ofere cele mai bune soluții pentru nevoile dvs. de afaceri sau personale. Fie că aveți nevoie de servicii de xerox, imprimare digitală sau design grafic, suntem aici pentru a vă ajuta.

Ne mândrim cu faptul că suntem un partener de încredere pentru afacerile locale și comunitatea din zona Colentina-Fundeni-Andronache din București, oferind produse personalizate de înaltă calitate, cum ar fi tricouri personalizate, pixuri, agende și calendare.