AdimexCopyCentre

adimexcopy@gmail.com

adimexcopy@yahoo.com

0764 980 787

0762 812 299

Servicii de imprimare, copiere și design grafic în București

Servicii de calitate pentru tine și afacerea ta

Adimex Copy Centre oferă o gamă largă de servicii de imprimare și design grafic, cu cea mai mare atenție acordată detaliilor și calității produselor oferite. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă transformați ideile în realitate și să vă susținem afacerea cu cele mai bune soluții de imprimare și design grafic.

print.png

Imprimare

Adimex Copy Centre oferă servicii de imprimare de cea mai bună calitate, de la afișe, pliante și broșuri, la cataloage, carte de vizită și multe altele. Fie că aveți nevoie de imprimare digitală sau offset, vă putem ajuta să vă puneți ideile pe hârtie, cu o calitate excelentă și într-un timp scurt.

copier.png

Copiere

Cu serviciile noastre de copiere, puteți obține copii de înaltă calitate ale documentelor de care aveți nevoie, fie că este vorba despre documente personale sau afaceri. Folosim tehnologie de ultimă generație pentru a asigura o calitate superioară a documentelor.

billboard.png

Imprimare outdoor

Dacă aveți nevoie de afișe mari sau bannere pentru afacerea dvs., Adimex Copy Centre vă poate ajuta. Oferim servicii de imprimare outdoor de cea mai bună calitate, cu o gamă largă de dimensiuni și materiale disponibile pentru a vă satisface nevoile de afișare în exterior.

design.png

Design grafic

Cu serviciile noastre de design grafic, vă putem ajuta să vă puneți ideile în practică, creând designuri personalizate și profesionale pentru afacerea dvs. De la logotipuri și identitate vizuală, la design de ambalaje și colaterale de marketing, suntem aici pentru a vă ajuta să obțineți rezultatele dorite.

brochure.png

Personalizare

Oferim o gamă largă de produse personalizate pentru afacerea dvs., de la căni și pixuri, la agende și calendare personalizate. Cu serviciile noastre de imprimare promotională, puteți obține produse de calitate superioară, care să vă ajute să vă promovați afacerea într-un mod original și creativ.

shirt.png

Imprimare pe tricouri

Dacă aveți nevoie de tricouri personalizate pentru evenimente sau pentru a vă promova afacerea, Adimex Copy Centre vă poate ajuta. Oferim servicii de imprimare pe tricouri, tricouri personalizate de înaltă calitate, cu o gamă largă de culori și dimensiuni disponibile, pentru a vă satisface nevoile de promovare a afacerii dvs.

20% OFF

Celebrating our 25 years! Use code “FIRST20” to get 20% off your order.
Best Offers

Print Packages

Contactați-ne astăzi pentru a afla mai multe despre serviciile noastre de imprimare, copiere și design grafic sau pentru a solicita o ofertă personalizată pentru afacerea dvs. Suntem mereu aici pentru a vă ajuta să vă transformați ideile în realitate și să vă susținem în toate nevoile de imprimare și design grafic ale afacerii dvs.